Det är inte regn som faller

Ännu en dag igen
Jag vaknar upp med tystnaden
Åh, står där lika vilsen som ett barn
Och som en våg kommer saknaden
Och den sköljer över mig
I samma stund ser jag sanningen
Jag ska leva utan dig

Det är inte regn som faller
Finns inga spår i snön som leder hit
Ett hus bebott av tomhet
Av hjärtat fattas det en bit
Det är inte regn som faller
En kylig vind som söker sig hit in
Får se hur mina tårar
Fryser till is på min kind

Jag minns den morgonen
När vi två gick i sommarregn
Och du sa:
Det här har inget slut
En annan dag och en annan jag
Står vid fönstret och ser ut

Det är inte regn som faller
Finns inga spår i snön som leder hit
Ett hus bebott av tomhet
Av hjärtat fattas det en bit
Det är inte regn som faller
En kylig vind som söker sig hit in
Får se hur mina tårar
Fryser till is på min kind

(Det är inte regn som faller)
(Finns inga spår i snön som leder hit)
(Ett hus bebott av tomhet)
Av hjärtat fattas det en bit
(Det är inte regn som faller)
Här blir det aldrig sommar någonsin
Fast jag hör fåglar sjunga
Vet jag att smärtan, den är min

(Det är inte regn som faller)

-Sonja Aldén

Det saknas jämt något

Säg varför är man aldrig nöjd? Varför kan man aldrig nöja sig med det man har? Man suktar och trånar efter mer, men finns det mer? Eller är det sant det man kännar, att det faktiskt saknas något? Jag tror det, men kommer man någonsin få allt det man söker i en person, kommer den att handla precis som man vill? Det finns någon det kommer klicka klockrent med, det tvivlar jag inte en sekund på men om man redan funnit och förbrukat han då, kommer man finna en ny då?
     Jag vill få känslan av att nästan vara lite förföljd, jag vill att han ska vilja veta allt, jag vill veta att han finns där som en servett när tårarna aldrig tycks ta slut. Jag vill ha någon vid min sida som står där i alla lägen och stöttar mig. Jag vill få det där lilla extra som får dagen att lyfta, jag vill känna mig som lycka i hans ögon. Nej jag fattar helt enkelt inte varför jag alltid har känslan av att något skulle saknas..
Det skulle vara underbart om någon bara kunde ta mig med storm och få bort alla tvivel och all tvekan.


Ute öser i alla fall snön ner, vi är snart insnöade! Har vaknat för ca två timmar sen men börjar först vid två! Skippar frukost och går nog direkt på lunch med mina tjejer idag. Kyckling och ris med mango chutney sås står på matsedeln! Har två lektioner så slutar vid fyra så frågan är om man ska orka gå hem därefter när man ändå ska på hallen vid kvart i sex kanske ska göra mig lite matsäck i stället! Ikväll blir en tidig kväll då det är hemresa vid halv sex i morgon för körlektion sen ska jag köra mamma och pappa upp till malung för en mysig helg. Synd bara att det är så mycket som står på schemat; Match (om det vill sig), bowling med laget plus en eventuell utgång sen på söndag ska vi jobba för laget under a-matchen.

Att längta hem tär på mig något fruktansvärt och jag ser framemot jullovet med en barns ögon på julafton! Ser dock inte framemot januari och skolstarten igen, jag hatar att inte kunnar vara där jag vill vara. Det gör så ont att jämt sakna och längta och det är oftast värre när man fått varit hemma och tagit del av det goda livet och träffat alla vänner! En sak som dock är säker är att jag och Idis ska åka till sälen (inte ja den här gången!) och hälsa på våran Frida!

Nej ska väl försöka göra någon nytta, blir mycket sittande framför tvn och mvt. Kan väl passa på att säga att James Blunt nya album är genialt, jag bara älskar det! Förälskad än en gång i hans musik är jag så i mars bär det av till huvudstaden och hovet för gå på hans konsert.

Appropå jul, vad önskar jag mig i julklapp? Inget jag kan sätta fingret på riktigt..  Till helgen är det skyltsöndag och allt, julen närmar sig helt klart, jag borde sätta igång med julklapparna! Mamma önskar sig friska och glada barn så funderar på om jag ska önska mig en ny rygg! Till joose är det redan fixat men min bror då? Han har skaffat egen lägenhet så jag kanske väntar tills han flyttar in där så kan han välja någonting han vill ha! Pappa då? Hm, jag tror han och jag ska ha en hel dag och gå på hoc key, äta god mat och bara njuta han och jag det skulle han uppskatta!
     Snart fyller mitt guldhjärta år så borde sätta igång med hennes present snarast möjligt! Nej nu kommer yvve snart så dags att stänga ner det här!





Bubbly med Colbie Caillat, om det ändå kunde kännas så.

Snööö!

Ute bara öser snön ner, eller kanske inte öser men det snöar och jag älskar snön. Ikväll när jag förmodligen kommer till Malung ska jag busa och leka om jag så måste göra det själv, Joanna älskar snö så är det bara!

Igår var jag och tog en fika på kompis med Mattias! Underbart att bara få prata av sig :) Så igår när jag kom hem hade jag ett ursött mail från sötmattias :)

Tog mig upp till Frida och hjälpte hon lite med hennes sälen utbildning, hon flyttar snart och det gillar jag! Vi åt tortellinis för första gången i mitt liv och det var helt okej gott! Sen följde jag mina tjejer och såg deras träning och ja, jag saknar er! Usch, man vill inte tänka på vad man går miste om utan er..
     I Lördags hade vi som sagt avskeds middag för min bäste vän! Nästan hela stjärnligan var samlad precis som det brukade vara. Vi åt mat och efterrätt, pratade en massa. Det var en kväll som behövdes! Snart blir 16 mil bara 5-6 :) Det kanske blir en vinter i Sälen i år!

Nej nu borde jag göra mig klar för besöket hos doktorn, jag hoppas han säger något vettigt men man ska inte ha höga förhoppningar..
image18

Långkalssonger!

Hejhopp!
Jag somnade i ganska bra tid igår, eller bra tid för att vara mig! Sov djupt innan klockan ett vilket var skönt! Vaknade upp med värk men det gör inte så mycket när man hittar fina långkalssonger! Idag har jag alltså köpt långkalssonger och sett en jättefin Calle tröja! Det bara skrek Calle om den.

Det ryktas om att storbyv64 har gått och blivit ett sophus; PHILIP?!! Om det kommer bli hämd!

Ska snart äta lunch, jag har lagat mat idag :) Underbart gott kommer det smaka sen ska jag till Frajs på avskedsmiddag! Hon vet inte att jag kommer så blir lite överraskning :) Kanske slutar det med utgång på etage där jag kan hälsa på Mellan!


Nej nu ska jag inte vara långrandig maten ska ut :)

Nej, inget påklistrat leende.

Jag orkar inte, jag är slut och blek.
Ingenting är kul, jag längtar bara hem och har ont.
Jag orkar inte le längre, jag orkar inte klistra på leendet.


Kan det gå så långt att man flyttar hem?

Hero

Would you dance
if I asked you to dance?
Would you run
and never look back?
Would you cry
if you saw me cry?
And would you save my soul, tonight?

Would you tremble
if I touched your lips?
Would you laugh?
Oh please tell me this.
Now would you die
for the one you loved?
Hold me in your arms, tonight.

I can be your hero, baby.
I can kiss away the pain.
I will stand by you forever.
You can take my breath away.

Would you swear
that you'll always be mine?
Or would you lie?
would you run and hide?
Am I in too deep?
Have I lost my mind?
I don't care...
You're here tonight.

I can be your hero, baby.
I can kiss away the pain.
I will stand by you forever.
You can take my breath away.

Oh, I just want to hold you.
I just want to hold you.
Am I in too deep?
Have I lost my mind?
I don't care...
You're here tonight.

I can be your hero, baby.
I can kiss away the pain.
I will stand by your forever.
You can take my breath away.

I can be your hero.
I can kiss away the pain.
And I will stand by you forever.
You can take my breath away.
You can take my breath away.

I can be your hero.

Enrique Iglesias.


Trött

Trött och åter i Falun.











Sängdags nu!

Storbyvägen 64, där vi aldrig sover!

Hejhopp :)

Haft en bra dag, fick tillbaka samhällsprovet och det var mycket kul att se :) Sen hade jag mentalträning, vi var och åt på kina och det smakade utmärkt! Efter det gled jag ner till historian där vi hade läxförhör (prov) för att få ytterligare en ny uppgift kul, NOOOT !
Sen gick jag och vonne och studerade specialidrotten då vi själva inte deltog.
Sen var det dags för mys hos sötan, mycket trevligt :) Vi åt mat och prata innan vi vandra på hockeyn där vi såg a-laget spela 6-6 och göra kanske den sämsta matchen jag någonsin sett..
Väl hemma på storbyn vart det bus, vi har äggat våra grannar mittemot, nollning ahaha om det var kul :) Det håller just nu på att dokumenteras för att så småningom hamna på bilddagboken :)
I morgon är det hemfärd mot Falun som gäller, körlektion sen tok med mellan :)
Jag tror på en bra helg :)



Jag kommer aldrig glömma när jag satt på jobbet och fick ett sms om att det var något du måste berätta....
"jag älskar dig"

Galenskap

Idag är det måndag, precis som alla måndagar var den seg och tråkig. Gjorde mitt första ispass på två veckor och det höll i?! Låt mig se närmare tio minuter och fem avslut, jippie. Nej fy vad tråkigt, saknar att träna helt klart. Och eftersom ingen vill hjälpa mig så tänker jag spela fotboll i vilket fall vad än dom säger. Gjorde första träningen idag! Såg väl ut som bambi på hal is men kul är det alltid. Gjorde inte allt för ont i ryggen heller, kommit lite nu i efterhand men kanske ska jag göra ett nytt försök i pumpskridskorna i morgon med ett bättre resultat.

Har hur mycket som helst i skolan men just nu ramlar allt bara av mig, jag hittar inget fokus och har inte mycket till ork men jag ska skärpa mig!!

På fredag är det galenskap att se framemot, då ska lillan och mellan ut på turne :) Glada miner! Ännu mer galenskap kan det bli i sommar om det blir som jag tänkt med en månad i turkiet, jesus så gött det hade varit. Jag tänker då jobba för det!



Hej, jag saknar dig!

Det är inte regn som faller.

Jag har haft en underbar helg helt klart men det kan inte bli så mycket annat när den får spenderas med David! Vi skulle bowla, åka skridskor och se film blev dock bara det senare men vad gör de? Alltid skrattet i halsen tillsammans med dig!
Det är skönt att få besök från falun ibland, borde nog ha det oftare!
Vi åkte upp tillsammans i fredags och hem tillsammans idag! Vi luktar vitlök som bara den efter kebaben på stationen som vi åt medans vi väntade på falubussen. Har haft snökrig och bara myst, ibland är livet fantastiskt.

Hemma i Falun nu som sagt, ska se lite hockey och försöka lämna av lite tomhet.
Har firat pappsen lite och han följer mig upp på lugnet och studerar nästa helgs motståndare.

Mina föräldrar är väldigt viktiga just nu det är väl bara att inse. Har lämnat ytterligare några tårar framför brasan..


Det är inte regn som faller..

För att vi är bästa vänner.

Glittrande tårar,
ett försök till ett leende
Det ser äkta ut,
men dina ögon är
motsägelsefulla,
du gråter!


Mån 15 aug 2005 12:27 -min älskade vän....
du får inte hålla på sådär. du ska vara glad inte ledsen!
det är inte meningen att du ska vara det, gråta ska man bara göra om man har gjort illa sig eller om någon har dött, eller om någon idiot tänder på ens hus. men det gör inte du. för då är du då himla stark. hänger upphängd på en spik utan att ens skrika, ni får ett knasigt brev i brevlådan, då är det du som tröstar, du verkar inte berörd av det för 5 öre!
du kan få en att skratta när allt bara känns skit. du kan kissa på golvet i en mataffär, du är galen! du får andra att må bra vännen. du får mej att må så himla bra. när jag är med dej kan jag bara slappna av, jag vet att du tycker om mej för den jag är och det blir jag så himla glad över. å du vet att alla runt om dej tycker om dej för den du är!det finns folk som bryr sig. jag bryr mej! jag bryr mej mer än någon annan. när jag fick ditt sms igår blev jag väldigt ledsen, men ändå glad. ledsen för att det är hemskt att du mår som du gör för det ska ingen behöva göra. glad för att du berättar för mig. det känns bra att du litar på mig. för du vet att jag finns här vad som än händer! det kommer jag alltid göra, jag går ingenstans! du kan låssas att jag är din katt. du kan berätta vad som helst. jag behöver inte ställa massa dumma frågor.men man måste prata om det, få ut sina känslor. jag klarar mig det gör jag alltid. men du lilla vännen, jag är orolig.
jag grät igår. jag grät för att du gråter. jag grät för att vi alltid har såhimla roligt tillsammans. är det fejk? nej det tror jag inte. men när man är ensam kommer allt fram, jag vet hur det är.jag har haft ungefär samma känsla en gång för länge sen. det var hemskt, men jag visade det inte på samma sätt. jag förstår dej gumman. men du vet att du inte är ensam! alla runt om dej älskar dej för den du är! glöm inte det! jag älskar dej för den du är. det kommer jag alltid att göra.vi kommer alltid att vara vänner du och jag. det måste vi! annars vet jag inte vad jag skulle göra. det är du å jag, det bara är så!
du betyder mer än vad du nånsin kan ana.
du är guld värld. Jag äslar dej!




bara för att man ler behöver det inte betyda att man är glad.
bara för att man gråter behöver det inte betyda att man är ledsen.
man kan skratta och gråta samtidigt. bara att det inte syns.
det är det som lurar en. jag tror att du är så glad, du ler jämt.
men du gråter inombords. det får mej att gråta även fast jag igentligen är glad.



-om man gråter och skrattar samtidigt,
blir det regnbåge då?




-en sann vän är när man vet allting om den andra men ändå finns kvar.




min första tanke när jag träffade dej var att du var så grym på fotboll. dej kunde jag bli kompis med. då var jag 9 år.
jag blev din vän, många år senare men ändå. du är fortfarande grym på fotboll!
det var det som förde oss samman och det är jag fruktansvärt glad över <3

Fre 10 nov 2007 18.00 -Det finns ingen som du, vi är bästa vänner och så kommer det alltid vara. Tillsammans vet vi vad riktig styrka är och innebär. Jag tänker hålla din hand i min föralltid.


Återvänder.

Hej Malung.
Idag ska David komma och hälsa på så då blir det att åka med han till Malung, det kan bli kul.
Vi ska bowla åka skridskor och mysa!
Sen åker jag kanske med han tillbaka på söndag för att se innebandy och ishockey!

Har haft en bra dag idag, inga tankar som har hunnit ikapp mig vilket är skönt.
Träffat mormor och ätit lunch med mattias, underbart!






Minnen


Två sidor

Det finns minst två sidor att stå på i alla fall. I det här fallet är det just två sidor och jag har stått på båda, grattis joanna. (om det ändå inte varit någon.) Jag önskar det vore något okänt för mig men så är inte fallet. Det är verklighet så min drömvärld får vänta. Det här är något jag måste ta mig igenom, att nu stå på sidan och inte kunna påverka är nog det värsta jag vet. Jag står på den värsta sidan i alla fall efter mina erfarenheter. På den andra sidan har man ett val, det är inget lätt val men det är i alla fall ett val, man själv kan påverka. Jag skäms över mig själv och det är inget jag tänker blunda för, jag har varit en Idiot och jag förstår att jag inte har något förtroende kvar och det är inget jag kräver men jag önskar att du kan förlåta. Jag undrar hur du känner dig, jag undrar vad du upplever, hur du tänker (Och nu menar jag du och ingen annan, jag vill inte höra vad någon annan säger, jag vill veta vad du känner och tänker och ingen annan.) Jag vill spola tillbaka tiden; långt, långt tillbaka; juni juli augusti närmare bestämt.
     Allt som finns kvar hos mig är en tomhet så stor. Nej jag kan inte riktigt förstå, kanske har det inte riktigt gått upp för mig än men insikten kommer sakta men säkert. En stor del landade igår och tynger mig en ensam dag som denna men som alltid har alla mörka stunder ljusglimtar och man får försöka att fokusera på dom när det är som mörkast. Idag består mina ljusglimtar utav stjärnorna, lite haik och väldigt mycket utav Robin!


Med dig fick jag känna på riktig lycka och helt ärligt så vill jag inte att du ska gå men jag förstår att du gör det..



Alicia Keys, no one.

jul i norrland?

Åthelvetet med allt och då menar jag i stort sett allt. Har gråtit sen första stund jag mötte upp pappa utanför stationen, var jobbigt att hålla emot på bussen. Det är en hel fasad som står och faller och jag lyckas inte stå emot för fem öre.
     Jag längtar hem som en tok, hem efter familj, vänner, hockeyn bla. Jag och mamma har funderat på vad som gör att denna hemlängtat kommer först nu, närmare ett och ett halvt år efter flytten. Kanske är det att jag inte är hemma lika mycket längre, kanske är det att morfar mår dåligt, kanske är det för att jag och mamma inte bråkar längre och att jag där igenom längtar hem för till sånt som är bra längtar man. Kanske är det att jag inte tränar, helt ärligt så vet jag inte. Vad jag vet är att jag inte trivs.
Och bättre kommer det inte att bli än på ett tag då Bobo ska flytta :( Då det var det värsta som kunde hända. Jag förstår inte hur det ska bli utan min bror, jag förstår inte alls hur det ska gå, det är ingenting jag vill vara med om. Ett stort plus är dock att Frida snart flyttar upp till sälen och där igenom är mig många, många mil närmare.



Jag har min syn på hur man ska uppträda och bette sig men när jag inte ens klarar av att uppfylla den själv, har jag då rätt att ställa krav?

Allting snurrar. En tomhet jag aldrig tidigare upplevt har infunnit sig. Den är numera min enda verklighet. Jag knyter min hand, men känner inte mina fingrar. Jag blickar mot min spegelbild, men uppfattar den inte. Jag känner inget längre, du har gjort mig helt tom.
     Från första början vägrade jag inse att det finns en sista kram, såväl som en första. Jag blundade för tanken, men nu förgörs jag av min visshet.
     Jag tar upp ditt fotografi ur fickan. Min hand darrar, du lyser. Åter igen piskas jag av min egoism, önskar att jag fortfarande kunde kalla dig min vän.
     Jag kan plötsligt tänka klart, och slås bara av en enorm smärta under bröstkorgen. Mina ben viker sig och jag tvingas lägga mig ned. Det är då jag känner det. Blod. En skrikande tomhet, och blod. Det snurrar igen, ögonlocken börjar flacka. Jag är på väg bort..


Hemlängtan

JOANNA VILL HEM.

Parken

image6

Idag är det fotbollsavslutning på parken, en och annan drink kommer att slinka ner :)
Ge oss en bra kväll :)

RSS 2.0