Gymmet!

Ska alldeles strax bli upphämtad av min lillasyster och Niclas för en frukost på q8, ja ni hörde rätt. Det är det lyxigaste vi har att tillgå! Efter det blir det en vända på gymmet, jag behöver komma igång med styrkan igen! två lektioner står på dagens schema sen är det hockey ikväll men hela den hinner man inte se då det är tv kl21.00 som gäller!

jag återkommer senare!


Nytt försök

Hur man kan sakna att läsa om mig är för mig ofattbart men det finns några få stackare där ute som gör det hur konstigt de än låter. Så jag tänkte att jag startar upp igen i smyg så får vi se om lusten kommer. De senaste inläggen (flera månader sen) var ju inte så nedranns intressanta om jag får säga det själv.


Helgen har jag tillbringat i min älskade hemstad Falun, var en månad sen sist och då har inte ens serien börjat, hur skall det gå nu när den drar igång? Det var i alla fall skönt att vara tillbaka på hemmaplan även om det inte känns som en gång i tiden. Numera känner jag mig osynlig och studerar bara allt som sker i stället för att vara en del i vad som händer. Jag sitter i min egna bubbla och bara tittar med förundran i min blick. Tänk vad mycket som händer på bara två år, det är sjukt!

Hann träffa Frida som snart drar ut på äventyr, sju veckor utan henne i det här landet men sen flyttar hon upp till sälen så då får jag lite närmre, bra! Då kommer jag ha båda mina bästa vänner där, känns tungt, man vill ha dom så nära som möjligt..  I alla fall kom VBC (Världens bästa Calle) Förbi hos Frida och sa hej och gav mig en jacka, väldans trevligt!

I lördags var en riktig familjedag och jag njöt mest av att bara vara nära och ha alla nära, man vet inte när det sker nästan gång. Var förbi bartenderfredrik till granne och sa hej,  det finns så mycket man saknar, så många man vill träffa men tiden finns inte, man tvingas göra val man inte vill, planera i detalj och följa planen slaviskt. Nej nu tror jag att jag flyttar hem eller inte. Då blir det ju exakt samma sak fast åt andra hållet, då är det vännerna här jag skulle sakna, nej om man ändå kunde klona sig själv.

Igår var det fotbollsmatch och hemresa på schemat. Jag hatar att resa mot Malung igen för man vet aldrig när man får återvända till Falun, förhoppningsvis åker jag hem redan till helgen igen och laddar för seriepremiären borta mot Västerås men annars? Nej då vet jag inte..


Medans jag har varit borta har dom hunnit fixa lägenheten lite så tänkte jag skulle ta något kort och lägga upp för nyfikna men det är som sagt bara att kika förbi!


Nu är smygstarten gjord får se när uppföljaren kommer!



Vackra höst!






RSS 2.0