Tunga axlar.

Två veckors vila är lika med panik. Jag står inte ut, jag blir aggresiv, tjafsig, bråkig ja jag gör allt för att bli av med min överskottsenergi helt enkelt. Men förhoppningsvis blir ryggen bra för med den här värken står jag inte ut.
Har fått övningar att köra och ja, jag känner mig som en bebis igen när jag kryper där på golvet men det är det väl värt.

Tunga axlar just nu, alla runt omkring mig verkas drabbas av cancer och det suger rent ut sagt. Joanna är inte på top helt klart.
En sommar som är saknad, en hemlängtan som är sjuk nej just nu är allt bara fel fel fel.
För första gången har jag känslan av att vilja flytta hem :(


Men på fredag då ska jag försöka ha kul tillsammans med min bästa och glömma allt för en stund! Min bästa!

U18

Hejhopp :)

Har just fått massage och om jag är sne! Christer trodde jag skämta men inte!
Förhoppningsvis känns det inte allt för mycket under helgen i alla fall!
I morgon drar jag på u18 i munkfors!
Uppdatering kommer förhoppningsvis på måndag!





Jag är förvirrad..

Mjuka dagar

Hemfärd till falun 05.28 inte dåligt tidigt de inte, sov bort båda timmarna på tåget och någon minut för länge så tågpersonalen fick väcka mig, PINSAMT!
Hem till huset och världens gladaste hund :) Han är mysig när han är glad och viftar på svansen! Våran söta finska lapphund börjar bli till åren.
     Jag fattar inte att år kan springa iväg så som dom trots allt gör. Känns som jag var 10 senast igår, eller nja kanske inte riktigt men allt går så himla fort bara. Man hinner inte ens stanna upp och andas alla gånger känns det som.

Idag har jag haft en bra dag, lektionerna gick bra! Sen sprang jag in och köpte mig och erica fikabröd till våran mysstund! Men när jag väl kom dit hade Dannes mamma ringt och det vart till att springa ner på stan! Träffade Maj och rune, så söta så :) Min bästa kompisfamilj :) Tog oss en snabb fika innan vi återvände hem till Adel och Erica där vi spelade tp och fortsatte fikat :) Tp var inte min styrka direkt men men!


Nej nu ska jag kila iväg och köpa godis :)


Mycket att göra..

Just nu är det mycket som händer och sker,
en hel del resande vilket inte är allt bra för kroppen men det är väl bara att gilla läget.
Gör nog sista träningen idag innan lägret i munkfors, kroppen måste få vila i bland också!
Just nu är det en ond rygg som är jobbig men den krånglar ju rätt ofta så kan inte påstå att jag är ovan direkt.

seger i premiären med 9-5 ingen höjdar match men tre poäng är tre poäng.

Nej jag ska nog duscha och göra mig klar för lektionen sen bär det av upp till Malung igen vid 14.30.

tack och godnatt.

Det är med tårar

Hej!
Här lovade jag ut ett kvällsinlägg och hur vart det med det? Pannkaka men det är sånt som händer! Var på upptakt för Falu bs(fotboll) Var och lyssna lite, man måste ju veta vad man tankar ja eller nej till trots allt.

Igår jobbade jag på donken, sista gången på ett bra tag igen då.. vet inte om jag gillar det eller inte. SVår fråga. Men det är nog en del utav människorna runt om sig man gillar gissar jag på. Jag är i alla fall ovan och inte speciellt duktig längre men det håller ändå!
Efter att jag slutat åkte jag, mamma och sis till Valbo och Ikea, mysig eftermiddag blev en ny lampa till mitt rum, ett par örhängen och en jacka. Hittade en hel del fint men just nu är jag bankrutt.

Sen snörrade jag och henke på oss inlinesen och tog oss en vända. Det blev standard vändan med prat! Du är en kompis jag saknar ska du veta..

Idag är det alltså dags att återvända till malung igen och det är med tårar. Jag har aldrig velat dit så lite som idag, jag har aldrig velat stanna hemma med  familjen så mycket som idag. Jag har aldrig riktigt trivts hemma men den här gången har det varit underbart. Jag vill inte till malung.
     En månad tills jag nästa gång får vara hemma på riktigt, över en helg utan något att passa. Jag längtar redan!
Men i morgon är det seriepremiär och nästa helg väntar det blågula lägret sen helgen efter det två hemmamatcher för att helgen efter det ha fotbollsavslutning, hej och välkommen till mitt liv.

I veckan blir det ett jävla åkande men snart så :)
Nej idag är en deprimerande dag, ska packa väskan full med film så jag kan sitta och glo sen eller ska jag kanske ringa barnen? mina änglar, då får jag i alla fall le det vet jag. Nej det är inte kul att tvingas åka till malung en dag som denna.

åh :(

Nej tack för den här veckan Falun. Tack erica för stunderna med dig, dom är viktiga, så viktiga. Haikträningen var underbar, familjen och mamma likaså. Grannarna är alltid något extra och mellan har sin plats som alltid.

Aerosmith - I don´t wanna miss a thing.
                                                            image2

Känsla

Som jag poängterade igår är Haik känsla och kommer så förbli, lugnet ishall med för den delen. Träningen gick bra, fick till några bra skott så är rätt nöjd :) haha!
Ännu mer nöjd är jag över en annan sak ! Fan vad jag är bra!!!!!!!!!!!!!!!
Urskönt så nu blir det falun en vecka till och stenhårt distans pluggande!

Idag skrattar jag åt allt :)
Jag är lätt som en fågel och studsar fram,
svävar på moln men idag är det inte bara rosa!


näej nu ska jag göra något av glädjen, återkommer ikväll med ett riktigt inlägg :)

tjenahej

Idag vaknade jag upp i Malung, slängde i mig lite yoghurt och tog min back och vandrade till tåget. Det var tungt och brände i handlederna men det är de värt när man får träna med Haiken igen. Om det är känsla i lugnet ishall. Aldrig har det väl tagit mig 25 minuter att gå den där 12 minuters promenaden som idag men det handlar som sagt om känsla med stort K idag!

Efter hemkomsten har jag studerat, studerat och studerat. Om det låter som ett vuxet ord! Men jag har i alla fall försökt idag och jag hoppas för allt i världen att det räcker.
Om i morgon kan bli en lyckosam dag, jag hoppas och tror på de.

Nej nu kommer snart calleman å då är det bäst jag stänger datorn.

återkommer i morgon morgon :)

Godmorgon!

Ännu en spännande dag att vänta!
Är uppstigen och hemkommen från Calle nu såhär på morgon kvisten!
Skönt att inte sova bort hela dagen. Ska plugga några timmar nu under förmiddagen med övergång till eftermiddagen innan jag ska sätta mig på tåget till Malung och hockeyträningen.
Så idag får jag äntligen se lägenheten igen, det är något speciellt med den som jag inte riktigt kan beskriva. Jag bara stormtrivs i den :)

Min sötan har idag åkt till Afrika! Väldigt orättvist tycker jag men det är hon värd! Fatta Afrika liksom, nej dit måste jag också ta mig någon gång!
     Så spännande med en ny kultur, nya människor, det känns som man kommit till en helt annan värd när man är borta sådär och till en viss del är det nog så. Konstigt hur allt kan vara så olika från ställe till ställe; språk, förutsättningar, hudfärg ja skillnad är det allt! Det finns så mycket att ta med sig hem i form av nya erfarenheter och minnen.

Och min älskade granne kör upp, han borde vara klar om en stund och då få körkortet, sattans glad man ska vara då. Det är väl dags att jag tar tag i mitt med för den delen! Kom igen Joanna! Men jag vet inte ens om jag kommer våga köra när jag fått körkort om jag får de, panik ab :) Jag har nog ärvt min "körtalang" av morfar och mormor.

Åh min morfar mår inte allt för bra just nu :( Jag hoppas för allt i min värd att det är en godartad cancer och att du klarar av att stå ut med allt som krävs i behandligsväg och den psykiska jobbiga delen.  Kan bli så att vi får ta brum brum bilen till norrland och hälsa på.
     Konstigt det här med döden, helt plötsligt står den bara där och knackar på ens nära och käras dörrar och vill in. Men jag vet att min morfar inte tänker låta den komma in än på ett tag och det känns tryggt.


I övrigt händer inte mycket förutom att jag svävar på rosa moln och har det underbart!

Dagens låt -Akon; Sorry blame it on me.

Hejhopp!

Jag har funderat fram och tillbaka och kommit fram till att det är dags att återvända hit igen. Det är trots allt min favoriplats. Allt det gamla har raderats för att ersättas med nya inlägg!

Har älglov den här veckan, riktigt skönt att få komma hem till nära och kära. Främst spenderas tiden med familjen som jag inte sett på jag vet inte hur länge alls..alldeles för länge helt enkelt. Sen min älskling Calle och de närmsta vännerna. Lovet kom lägligt och var efterlängtat, urskönt.
Har varit hemma sen i fredags och bara myst så idag var det väl inte mer än rätt att jag gick till jobbet! Klirr i kassan uppskattas och just nu är det julklappspengar som jobbas in! Ganska skönt att veta att man har sådant fixat för julen närmar sig trotts allt med stormsteg!

Annars är det mest hockey på schemat!
Har just konstaterat att den idrotten kommer att se till att det dröjern minst en månad tills jag nästa gång kan återvända till falun över en hel helg. Känns lite små jobbigt men jag har trots allt själv valt det.

Nej nu ropar mamma att det är mat precis som för i tiden så det är dags att jag pallrar mig ner!


"det är någon som är tillbaka"


RSS 2.0