Provtand!

Ja nu är jag hemma igen, vart väldigt kort idag eller för stunden kanske man ska säga! Sitter här hemma med en provtand nu, hör du hur skumt det låter?! Jag ska känna efter, se efter hur det känns och det är riktigt skumt vill jag lova. Tänk dig själv att du sitter där själv med makten, hur tusan ska jag kunna veta om den blir bra eller inte? Nej jag fattar inget.. Mest förvirrad skulle behöva hjälp med det här, hoppas mamma kommer hem på lunch snart!



image45

Det är något med att vara hemma

Det är något med att vara hemma, det är något med att ha sin bror bredvid sig vid frukosten. Det är något med att ha någon som säger godnatt, det är något med Isa som sover på mig, något som bara finns här.

Snart ska jag äta lite frukost, sen hoppa i myskläder för tandläkarbesöket sen ska jag träffa Erica! Blir en sväng på stan skulle jag tro, hundra år sedan! Har suttit och tänkt lite på sommarjobb och det är dags att ta tag i det där nu vill jag lova, frågan är bara vart jag vill jobba. Måsta ta tag i det i alla fall om jag ska få den sommaren jag vill ha. Har säkrat en liten inkomst i alla fall, den räcker faktiskt till och med skulle jag tro men eftersom jag börjar bli till åren är sommarjobb en grej man bara ska ha varken sig man behöver eller inte.
Återkommer efter tandläkarbesöket!



image44


Vi målar ett leende.

Inte mycket skrivet de senaste dagarna vill jag lova, känns fortfarande tomt men vi försöker numera måla på ett leende. Om det lyckas? -Tvekis. Jag känner mig sviken, bedragen, sårad och slagen.
     Jag hatar att jag tappat bort mig själv i den här röran, jag glömmer mina nära och kära. Jag förstår inte hur jag tänker, jag vet att ni skulle lyssna, ni skulle locka fram det där efterlängtade leendet men i stället borrar jag ner huvudet i marken likt en struts. Nej vet du vad? Jag har alltid hört att man ska bära huvudet högt så det är väl dags att sträcka på nacken för att nå nya höjder. Jag ska gå från att vara ett paranoit nervvrak till en levande människa. Det här är erfarenheter man kan packa ner i livsryggsäcken och bära med sig för resten av sitt liv, det kommer något positivt med allt.

I morgon väntar tandläkarn så idag fick jag ta tåget hem! Kl11.00 morgon sitter jag i tandläkarstolen för sista gången på bra länge, det är värt att firas! Sen ska jag mysa lite med Erica och kanske träffa henke över en fika, får se om jag stannar här i morgon eller om det blir engelska med Marit på fredag. På fredag blir det i alla fall tårta och mys, på lördag med för den delen :)


tack och godnatt.


Trött av helt fel anledning.

Helgens "jordbävning" tar så himla mycket energi från mig så jag vet inte vad. Orken är borta så igår när jag kom hem till lägenheten brände det bakom ögonlocken. Usch rent ut sagt. Är det så svårt att stå för man gjort och acceptera konsekvenserna?
Att ge sig på Christer var i alla fall längre än lägst och kändes mest.
Jag är trött på att vara trött av fel anledning.


Får jag bestämma själv snart?

Nej du är inte glad, jag ser det. Du är olycklig.
J -Nej det är jag inte alls.
Jo jag ser det, du är inge glad.
J -Jaha är det så?
Ja så är det. Du är mycket gladare när du är med x.

Tänk så fel ni kan ha och nu, ja nu är det tydligen fel igen. Kan jag inte bara få bestämma själv någon gång? Jag har tvingat mig själv att sluta sakna, jag har satt punkt för de. Det enda jag ber om är att få bestämma själv. Stötta mig i stället för att klaga och klandra. SNÄLLA.


Jag får väl sakna den grå tröjan i stället då.


Och ja i morgon har Marit förstört min dag, engelska från nio till tre, jippie. Tur jag har haft en bra dag med Natta idag. Vi stöttar varandra.


Fritidsgård

Ja jag bor på en fritidsgård eller jo det är i alla fall så det känns. Ständigt folk i rörelse! Musik, film, skratt, spel, bak, gnat och tjat -ja mitt boende innehåller verkligen allt. En fritidsgård är det. En fritidsgård med övernattningsmöjligheter. En fritidsgård med värme, fylld av kärlek lite som ett äkta hem skulle jag vilja beskriva det. Jag trivs verkligen och dom som är här har gått och blivit lite utav en familj till mig, dom inger den där tryggheten som man saknar när man inte har sina föräldrar i rummet bredvid. Dom låter mig vara svag inför deras ögon, dom tröstar och kramar lika väl som dom får mig att skratta tills jag tror jag ska gå av.
Jag kan inte annat än gilla dessa människor som ger min vardag stjärnglans.
Nej jag tror det här kallas lycka!


James blunt;

-Carry you home

-I really want you

Lite örongodis såhär på kvällen!

image43


blytungt.

Senast jag skrev var jag lycklig och det är jag väl idag också, tröjan finns numera på ica och ska bara hämtas ut så det känns bra. I övrigt är jag mest trött, jättetrött fast inte trött på det viset. Huvudet känns tungt som bly är väl all saknad och tveksamhet skulle jag tro.

Igår såg jag, Philip och Nises på film hos phille och rätt som det är somnar jag dock inte helt oväntat så när jag vaknade 04.30 var jag kraftigt förvirrad men jag lyckades lokalisera vart jag var så jag letade på mina nycklar och sprang över till min lägenhet. Vaknade igen vid halv 11 av ett sms så var bara att dressa på sig träningskläderna och gå till Rickard för lunch innan träningen, mysgott. Han har under en längre tid försökt övertyga mig om sina kockkunskapar och skulle idag upp till bevis! Han hinner inte mer än börja förns han frågar om hur man kokar potatis, Heja Rille! Du är ingen matkung direkt!

Träningen gick väl sådär försöker spela in nya stickan men vill sig inte, däremot börjar jag få tillbaka känslan i kroppen vilket är skönt. Match nu på lördag, så då är det upp till bevis! Har måltorkan gett sig? Bara att hoppas!

Ute snöar det återigen, underbart fint! Det har lagt sig likt ett vitt täcke, får se hur länge det tänkt stanna men temperaturen har gått från plus till minus de senaste dagarna så kanske har vintern kommit för att stanna nu. Lite mer snö och jag är som lyckligast!
Nej nu börjar det dra ihop sig till mat!

Återkommer nog senare om inte annat i morgon efter veckans hemskaste dag. Fyra lektioner och jag är död.

Ja, jag är lycklig.

Jippie!
Min softpotatiströja är packad! Har gått och varit nervös sen jag gjorde beställningen då jag inte fått någon bekräftelse om att den blivit packad men så idag när jag kollade mejlen fanns Caliroot där med de betryggande orden om att den var packad. Ja, jag är lycklig.

Ska rusa till hallen på träning!

Återkommer senare med gårdagens händelser.

En bild säger mer än tusen ord

image42

-Med en ballong i handen är du aldrig nere.



Tusen tankar en verklighet. (Är det du som sagt det sötmimmie?)

Aldrig igen.

Aldrig igen.
Förtroende vad är det?
-Något man inte ska bryta, då det då förblir förbrukat.







I miss the old days.


Saknad.

Just nu saknar jag bara..
Att sakna är det värsta jag vet, det gör så ont.













Sleeping to dream about you..

Vinst

Javisst vann vi 5-2 på bortaplan, grymt skönt! Men Luleå bjöd såklart på en förust, varför? Usch. Jag har gjort illa mitt knä igen så blev bara spel i två perioder får se hur det känns i morgon men spel känns en bit bort men testa kommer jag såklart göra, hur skulle joanna kunna avstå?
Återresan sker i alla fall ikväll som tänkt för sömnens skull ska träffa erica en stund och äta en sen lunch, det blir mysigt sen 15.50 beger jag mig! Får se hur pigg jag är och om det blir någon jun hockey, finns en stor risk att det blir en lugn hemmakväll med lite gott men vi får se som sagt! Har inte riktigt hunnit med att träffa Natta sen hennes Usa vistelse så jag får nog krympa ner bredvid hon i soffan ikväll!
Nej nu börjar det väl dra ihop sig mot frukost!

Idag är en saknar dag, jag saknar mina stjärnor!


Give me some luck.

Sötast!

Robin det är inte normalt att skicka sju sms på raken utan att få svar men det är väl lika bra jag vänjer mig antar jag! Sötast är du! 

"There is no one but you who makes me fell alright. We've had our ups and downs, but after all it's worth it. You're the one that makes my world go around" 
-If there's anything that I'm sure of it's my love for you.



Toksöt!

Godmorgon!

Blev inga elva timmars sömn men att få vakna av sig själv är nog underbart! Har suttit vi datorn en stund, letar efter en ny softarpotatis tröja då min inte fanns och jag tror jag har hittat rätt. Har suttit och kollat in Caliroots sida och där kan man verkligen hitta allt möjligt i tröjväg skor verkar dom också ha i överflöd då jag lite snabbt kollade igenom! Ska försöka ta mig upp till frukost bordet och äta lite sedan packa ihop träningsväskan och täcket då det blir en lång natt i natt.
Skulle behöva byta lite musik på mobilen men det hinns nog inte med idag, vet inte ens om jag har en usb här och blåtand förstår jag inte riktigt! Nej nu kurrar magen!

Jordin sparks
-Tattoo
-No air

image41

Sovmorgon!

I morgon har jag äntligen en efterlängtad sovmorgon! Jag ska sova ändå fram till klockan elva vilket innebär elva timmars sömn vilket var längesen! Ska verkligen njuta när jag ligger där inlindad i täcket och myser med Isa! Så vid elva blir det uppstigning och frukost för att sedan gå och göra ett sista ryck innan jag äter lunch och sätter mig på bussen mot Björbo där antingen Phille eller nicke hämtar mig för att köra sista biten till samlingen för att hinna i tid  till avfärd! Match mot Charlottenberg väntar! Har en del sjukdomar men vi som är kvar i truppen sen förra matchen plus tillskotten tänker ge allt! Så i morgon sover jag på moravägen med förhoppningsvis två nya poäng plus en Luleå vinst i bagaet!  

Idag har jag som sagt slirat på halkan inte för att det var speciellt halt men nu är den i alla fall avklarad, skönt! Tycker verkligen inte det var så där kul som alla säger, och än mindre kul var det när vi fick se hur det kan se ut efter en krock med en älg, hemska tanke. Hoppas verkligen aldrig man behöver vara med om något sådant. Fick testa på lite olika saker tex; Krocka i sju km/h och klättra ur en voltad bil, man behöver faktiskt vara lite smidig så sköt stretchingen för guds skull!

Sen har jag varit och spanat i Hampus hemma hos Peno och Joel och jag kan lova dig att han växt ännu mer! Känns konstigt att man själv varit sådär lite en gång i tiden, jag får inte rikitgt ihop det hela. Men det är tydligen så det har sett ut! Och lunchade gjorde jag med Kel! Ja idag har jag haft en bra dag!
Nu ska jag mysa vidare i Rickards tröja och se vidare på mord i sinnet innan jag ska prata med världens bästa Robin vilket jag gillar!

 -Den där kombinationen gillar jag!

Hejhopp

Hejhopp!
Jag lever! Tandläkarn idag var inte alls farlig, puh! Och nu är det bara en ynka gång kvar och jag är jätteglad! Och träningsvärk har jag :)

Idag har jag fikat med Söttias, mysigt som alltid! Mattias med det lilla extra, jo nog stämmer det allt! Underbar är vad han är! Han lyckas få mig generad som ingen aning och får ur mig allt mellan himel och jord! Tack för idag!

Har sovit bort de flesta utav de övriga timmarna det här dygnet, skönt att bara få sova ibland! Lite smådrygt när min älskade katt ska vara med överallt bara! Igår lekte vi kurragömma men hon bara fuska! Söt och saknad är hon i alla fall!
I morgon blir det tidig uppstigning ska ut och slira lite på halkan sen luncha med kel innan jag ska ut till Peno! Det kommer bli en toppen dag!

Förövrigt var det väldigt många gamla låtar som spelades idag när jag och Tias fikade, låtar med minnen och betydelse så jag har bestämt mig för att dom fick sätta punkt för allt de gamla, jag måste ta mig vidare nu, ut ur dimman! För jag har faktiskt redan gått in ett par nya skor som känns bra!
Nej nu ska jag sova!

Tandläkardags

Nagelbitar dags, nu är jag rädd.

image38

Återkommer efter att jag hämtat mig.

uppryckning

Dags att vakna nu Joanna!!
Jag vet inte när jag var så här svag och hade så här dålig kondition senast. Det är jobbigt att inse, rent ut sagt pinsamt men jag ska ta tag i det. Jag lovar. Jag gymmade faktiskt "riktigt" idag utan överhoppade övningar och för lätta vikter så i morgon kommer jag väl ha en ordentlig träningsvärk, jippie. Nej men ärligt så hoppas jag nästan det så jag verkligen inser hur illa det är. Jag funderar på om jag ska bli duktig och börja sova i tid och äta bättre för att kunna träna ordentligt. Det låter inte helt fel i mina öron i alla fall.
     Så jobbigt när man vill en sak men inte riktigt orkar kämpa för den fullt ut, när det tar emot ger man upp i stället för att knyta näven, jag förstår inte vart det kommer i från, jag har nämligen aldrig varit en sån som ger upp förrens nu. Kanske är det för att jag inte riktigt är på topp med allt runt omkring men ändå liksom? Jag har alltid sagt att jag ska sluta den dagen jag viker ner mig och den dagen är nära nu, hemskt nog. Jag vill inte vika ner mig, jag vill kämpa och stå upp som förut. Åka tills benen brinner, bära skrot tills armarna skakar och det man allra helst vill är att lägga sig ner och skrika av utmattning, det är så jag vill ha det. Det kommer inte komma på ett ögonblick bara sådär det förstår jag, men det kommer inte gå snabbare att hitta tillbaka ju längre jag väntar det vet jag. Nej nu ska jag ta mig i kragen och börja njuta av träningarna igen!
image37


bra på dåliga saker.

Idag känns det som om att jag är bra på att göra dåliga saker kanske till och med bäst.
Jag funderar med min förvirrade hjärna och kommer inte fram till någon som helst slutsats. Jag är trött på att gå runt i tankarnas värld jag vill till verkligheten igen.



Jag saknar min syster; En syster är en ovärderlig skatt, med hon kan man dela båder sorger och skratt.
image35


trött

Idag är jag om möjligt ännu tröttar, jippie! Så får bli en riktig slapp hemmakväll med film och tidigt slut! Matchen igår vann vi, en första seger! Sen vann även Luleå över Mora så igår var en bra dag!
Nej usch vad trött jag är idag..
Har dött framför skidåkning i alla dess former hela förmiddagen väntar i stort sett bara på att det är middag för att sedan få sova!
Possitivt idag är att sötan kommer hem :)


Nej nu ska jag jäspa vidare!

kärleksbrev

Godmorgon!
Utvilad och laddad som aldrig för!
Nej helt allvarligt det är dags att jag skaffar mig riktiga rutiner. Vet inte när jag senast hade det vilket skrämmer mig men allt har nog med min förvirring att göra. Alla har vi väl haft kvällar då vi stirrat oss igenom taket och tänkt så det knakat högt hos omgivningen men att ständigt varje natt fundera bort antalet timmar är nog inte det bästa. Förvirringen är total så att säga och gäller en hel del olika saker. Det är väl tur att jag en vecka som denna fått både ett kärleksbrev och en dikt skriven åt mig. Och ja, kärleksbrevet lukta parfym precis som det ska.

Nej nu ska jag fixa mat och ladda för en vinst!
image34


Återkommer

När jag skrev återkommer trodde jag inte riktigt att klockan skulle vara 03.20.. ska upp om ca 3 timmar, det är sjukt och galet på en och samma gång. Bussen går 9.30 och vi lär gå 8.30 och innan det laga mat ja du hör ju själv. Tur att nises just lovat skjuts!

Haft en helt okej bra dag idag, men den kan väl inte bli så mycket annat när den spenderas med dom man tycker om. Vi har kikat på a-matchen där Nises var bäst på plan! Överraskande nog slog dom hedemora, bra grabbar! Sen fixa jag och y lite med tvätten innan jag gick över till nises och såg film :) Och nu har jag just lämnat Philip!

Här där jag bor har vi svårt att följa tvättscheman och det gör mig irriterad. Kom vi hem från matchen och ville fortsätta tvätta men nej då har någon stoppat i sin tvätt, jag blir bara så less. Och sen när man tar ur den okändas tvätt då den är klar får man dåligt samvete, men hallå det var min tvättid så jag borde inte få det.

Nej jag borde verkligen sova de här timmarna med tanke på matchen i morgon så är väl bara å bädda ner sig!
Tack och godnatt!

Missing you, missing me

Huskur på halsont? Ge mig!!
Ett mål är Henke lovad i morgon, eller var det tre? Skulle sätta en extra för han iaf, får se om det ens blir någon matchstart. Känns inte så lovande just nu men jag får knappast stanna hemma. Jag som skulle vilja gå på Mora Luleå om jag inte kan spela.
Vad sägs om en klassisk sälpose på fotot?
Återkommer...


Deportees;
-Missing you, missing me
-Come give me love
Bara att leta reda på för att sedan njuta!


Marit kan göra mig lycklig.

Jahapp så är även denna dag snart till sitt slut och har jag gjort något vettigt?! Det får bli ett trevande teksamt till svar. Jag har kämpat mig igenom 3st lektioner och då menar jag verkligen kämpat. Började vid nio med Psyk Hans (Han kallas så pga att han är psykologilärare) Han är speciell han, idag pratade han bort 35 minuter av våran 60minuters lektion och sen ställer han sig undrande till varför vi inte hinner klart i tid. "Men Susanne!"
     Efter samhällen fick vi ledigt från historian eftersom vi var där i tisdags så då tog vi faktiskt och gjorde lite staden och framtiden, ytters lite men i alla fall!  Sen lunchade vi med våran gamla klasskamrater innan Staden och framtiden lektionen började! Den gick snabbt som alltid och kvar var bara engelskan som vi verkligen älskar. Fyfan säger jag då bara men Marit var snäll idag och lät oss gå tidigare har nog aldrig hänt förut och kommer nog aldrig ske igen men idag gjorde det mig lycklig!

Sen på ishallen var det spelarpresentationsfoton som skulle tas och jag älskar verkligen kameran och den mig eller inte. Togs nog ett antal fina bilder så är väl upp till mig i morgon att försöka lyckas med en jag med! I morgon blir det a-lagshockey sen kanske film för att sedan krypa till sängs för att ladda till helgens match. Hoppas på att halsen ska bli bra annars får jag äl helt enkelt åka med och se på när vi tar tre poäng :)

Tack och godnatt.

Söttias

Godmorgon!
Just precis anlänt till skolan för att starta veckans andra lektion. Min skola är inte riktigt riktig, som schemat ser ut nu har jag 8 lektioner i veckan, troligen 7 eftersom att vi bara är tre som närvarar på den ena. Sjukt är vad det är. Idag väntar en tuff dag, tre hela lektioner! Usch. Få lektioner och lite skoltid leder till dåliga rutiner och dåliga rutiner tycker jag inte om.

I övrigt så är Söttias här så det här hinns inte riktigt med.
Återkommer ikväll!

Idag

Idag har jag;
-Vaknat med halsont
-Skrattat
-Busat
-Myst
-Haft snöbollskrig
-Stått på bron och poserat
-Druckit varm choklad
-Hälsat på Bo en näst sista gång
-Sett youngblood
-Hört Luleå ta tre viktiga pinnar
-Beställt en softpotatiströja som jag ska mysa sönder
-Promenerat och studerat träningar i alla dess former
Och allt detta har jag gjort med hjärt (vakna med halsont gjorde jag iofs själv) Tack för alla skratt idag!

Men ändå så slutar denna braiga idag i tårar, tårar och James blunt
-Tack så himla mycket pappa.

image29
Snyggingen i filmen får avsluta kvällen!


Vart jag än vänder

-Hej du!
Kom och hjälp mig!
Vrid mig lite å vänster!
Nej höger blir bättre!
-Framåt med?
-Nej bara bakåt.
Fan alltså
Vart jag än vrider så är du kvar på samma plats,
Närmast hjärtat.

Sentimentala dagar

Jag hatar att bli sentimental.
Kvittar vad det än gäller.
Att tänka tillbaka till minnen
Att tänka tillbaka på saker man gjort,
Saker man vill ha ogjort.
Nej det ställer bara till kaos i hjärnan.
ca1127 dagar, Ja jag är sentimental.
Nej jag ska försöka sluta med det här.
Men speciella dagar är svåra att glömma.

image30


Ta bort min magvärk, tack.


Seriepremiär / Jvm Final

image30
Idag spelas en historisk match i våran ishall. Premiär i Div1 Malung - Västerås.
Och senare krigar dessa grabbar för guld i Jvm!
image32
-Hockey på schemat helt klart.

Det handlar om att våga sätta upp egna mål.

-Vi ska dit och ta guld!

- Det är ju fantastiskt.
Jag tycker att vi är det lag som tar initiativ och vågar gå för att vinna, säger förbundskaptenen Pär Mårts i SVT.



20.00 i morgon hejar vi på småkronorna!

image25


Och jag, jag mår mycket bättre!

För första gången.

Idag är jag magsjuk/matförgiftad fyfan säger jag bara. Har aldrig någonsin upplevt något liknande, det är första gången jag är magsjuk.
Jag tänker aldrig mer äta grillad kycklig från affär.
Jag är så himla sugen på vatten men inte ens vatten kan jag behålla, jag är uttorkad. Kroppen är livlös och skakar.. Sitter och väntar på leverans från affären; Äpplen, Cola, Ramlösa, skorpor och juice koncentrat hoppas vi lyckas hitta något som fungerar.

Kamp mot klockan just nu, serieppremiär i morgon halv 6 mot västerås, spelar jag då? Ytterst tveksamt. Om jag inte får behålla maten senare idag är det nog kört, frukosten är sista chansen. Positivt är väl att det känns lite bättre men är väl inte så konstigt när man spytt upp allt som går att spy upp.

Nej har ni någon huskur att tipsa om så är jag öppen för alla förslag!
Och du glöm inte Jvm 16.00 
 
tack och hej.

vid din sida

Jag tänker hålla din hand,
Torka tårarna som rinner längs din kind.
Finnas där i både med och motvind.
Jag står bakom dig vid fall,
Jag vill lyfta dig upp mot skyarna.
Det är där du hör hemma,
Bland resten av änglarna.
Jag tror inte du förstår hur mycket du klarar,
Dina ben bär dig om inte annat så vingarna.
Packa dina minnen och gå din väg,
Jag vet att klarar det!
Och jag,
Jag kommer vandra vid din sida.

mkt.

Hejhopp!
Var ett tag sen men har som sagt först tillbringat några dagar med mina favoriter i sälen hos Frida! Ingen utgång för min del men underbart har jag haft det! Jag har åkt på rumpan i en utav alla slalom backar som fanns i lindvallen, det var kämpigt att ta sig upp men åkturen var minnesvärd. Dansat tryckare med Ida gjorde jag också mitt i backen! Jag har haft det bra. Skrattat och myst mer än på bra länge, tack tjejer!
     Frida bodde för övrigt med två Johannor i en liten fyra! Herrejesus så litet det var, var kaos när vi skulle sova, fullt i hela huset! Kan inte sett klokt ut! Två i Fridas säng, två i soffan och två på golvet, ja ni hör ju! Att vara på ett skidställe var något helt nytt och väldigt förvirrande för mig. Hade ingen aning om att det skulle se ut sådär, det var så mycket större än jag trott. Jag älskar i alla fall snö det är en sak som är säker.

I lördags var jag hem och spelade lite hockey, det var faktsikt kul! Jag tror att glädjen har återvänt och tur är det! Seriepremiär nu till helgen och jag ska B I F F A -BIFFA :)

I går var det nyår och vilket nyår det blev. Jag vet inte ens vart jag ska börja och just idag finns nog inget slut på vad som hände igår. Vi började med middag jag, y och josse! Det var mums!  Vi såg framför hockeyn som Sverige vann, bra gjort grabbar! Kan väl säga som så att min kväll slutade 10 över 6 i morse utan några som helst egna skandaler, de skötte alla andra så bra så. Idag känner jag mig mest tom, konstigt men sant. 

Tandläkarhuset väntar i morgon, döden nästan. Fan så jag hatar det där stället. Tur pappa följer och håller handen! Förhoppningsvis är det här en utav de sista gångerna innan jag får tandläkarrutiner som alla andra, en gång per år räcker mycket väl.
 
Helt sjukt ointressant men ibland ska det vara så också.


RSS 2.0