Att leva upp till andras krav.

Klart man ska ha mål, lätta som svåra.
Klart man ska ha ambitioner om att ta sig någon vart.
Det ska såklart finnas drömmar om allt mellan himmel och jord.
En strävan ska alltid finnas där.
Men borde man inte själv få sätta sina egna mål och drömmar, utan att påverkas av andra?
Jag blir handlingsförlamand av att höra ordet perfekt, ordet som jag växt upp med att höra. Jag klarar inte av att leva upp till andras krav, jag lever inte upp till några som helst krav längre. Jag har tappat den där gnistan att kämpa, lägga ner tid och vilja. Att misslyckas är det värsta jag vet, större än allt. Att se er i ögonen och känna att jag svikit er, igen det är störst av allt. Jag vågar inte ens testa längre, jag skyller på att jag inte engagerat mig. Att växt upp som det "perfekta barnet" har satt sina spår och stoppat min utveckling.



Idag ska jag upp till sälen och frida, kommer bli tufft.

tom..

Det tär,
Gör ont.
Jag tvekar,
Duger jag?
Det svider i ögonen,
Magen blir till en klump.
Allt vrider och vänder på sig,
I min hjärna.
Singularis,
Pluralis?
Jag orkar inte.


Kameler i transtrand.

Kameler i transtrand, jahaja där ser man ;) På radion och allt, rymt från cirkus!


i övrigt, glad påsk

The hills

Just nu spenderas dagarna framför tvn (the hills & football icon) och sängen, inte mycket alls på schemat..
Har fått påsklov som de så fint heter nu och börjar inte förns den 31 igen! Skööönt! Ska äntligen få spendera lite tid tillsammans med familjen och de nära och kära. Ska tvätta idag så att jag kan packa ihop ikväll och resa hemmåt i morgon. Har städat och rensat ordning i frysen under förmiddagen plus att jag städade i söndags så lite duktig har jag varit allt! På söndag blir det Bluntan ♥

I lördags hade jag fotbollsturnering med Nornan och det var ruskigt kul, som alltid.
Håller tummarna för superstar som är på bosön med de andra blå gula tjejerna och svettas, my best luck!
Så efter att ha legat död i ett antal timmar så var jag chaufför upp till sälen och Hc åt grabbsen!

Annars så är det mest mörkt nu.
Och jag saknar Robin.

Leenden





Vad sägs om att försöka uppskatta vardagen och avnjuta den med ett leende?!





Vad är lycka?
Är det att få det man vill ha?
Är det att uppnå mål här i livet, att bli framgångsrik?
Är det att få må bra och vara hel och ren?
Är det när man skrattar så man kiknar?
-Det är svårt att sätta ord på lycka men för mig är ett leende från omgivningen vad som krävs.
-Kom igen och le lite nu!


Såhär känner jag.

So let me on down
Cause time has made me strong
I'm starting to move on
I'm gonna say this now
Your chance has come and gone
And you know

It's just too little too late
A little too wrong
And I can't wait

eh eh eh
eh eh eh
I'm holdin on your rope
got me ten feet off the ground
I'm hearin what you say but
I just can't make a sound
You tell me that you need me
-then you go and cut me down
But wait
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around and say


That it's too late to apologize, it's too late


Såhär känner jag.

Inga tusen ord

Tja tja!


Dags att inta rutinerna igen, tillbaks till vardagen.

Hade närmare en veckas extra lov, ruskigt skönt! Körde mestadels bil och njöt av familjen. Man inser när man är hemma hur mycket man verkligen saknar saker och ting. Att sakna så som jag gör i år är något nytt för mig, kanske är det för att allt känns så bra när man väl kommer hem. Förra året kändes det mest som det blev bråk och tjat. Och sånt varken saknar eller längtar man efter. Men nu?! Nej nu kommer man hem och får slappna av, släppa allt annat och bara vara. Nästan så att jag inte vill ha det så eftersom det blir så mycket jobbigare då men vem vill ha bråk? - Inte jag i alla fall. Känns dock väldigt bra att kunna uppskatta och värdesätta dom man tycker om!


Under min vecka hann jag till och med spela en fotbollsmatch! Ställde upp som målvakt för min brors lag i deras träningsmatch! Känslan som finns på kopparvallen är inte att leka med. Att få springa runt där på det gröna gräset i de blå tröjorna tillsammans med stjärnorna igen skulle jag kunna dö för. Det känns nästan så. Jag blir så arg när jag tänker på hur dom förstörde allt de roliga vi hade och gjorde tillsammans. Bs tiden är något jag aldrig kommer glömma och alltid kommer bära med mig. Åh fan. Nej ge mig en fotboll under armen och gröna kopparvallen!


Trodde jag skulle ha tusen ord att skriva, känndes så när jag gick runt i mina egna tankar men idag är de som bortblåsta.

Just ja!

Idag utsattes 4st tjejer från hockeygymnaiset för ett dopingtest! Och jag var en utav dom, där stod två förvirrade damer och tittade när vi gled runt på isen!

-Hej vi är här för att fira Yvve som fyller år idag!

Ååkej, förvirring spred sig bland oss tills dom utbröt; Vi skoja bara, vi ska utföra ett dopingtest på er. Träna klart och drick mycket vatten så ska det nog gå bra sen! Blev ett kissprov och det var inte allt för lätt att kissa inför två okända ögon! Stackars kringan kissade för lite och vart kvar när vi andra kunde gå och avnjuta lunchen. En erfarenhet att stoppa i ryggsäcken helt klart!

Nej människor där ut le lite mer, världen blir så himla mycket lyckligare då!

Nej nu ska jag och yvve ta oss till affären och handla inför födelsedagsfirandet av henne :) På återskrivande ;)

Done

Jag fixat, hundra kilo lättare.




Återkommer i morgon med tusen ord.




Hejhopp

Nå?
Hur gick de?
Kändes?

Oh my gosh!

Andas,
Kolla upp.

Alltid tvåan, remember.


FÖR ATT JAG SKA FIXAT.
-för att jag ska få gå på bio i veckan.



Det rycktas om att R ska komma på besök?! Mucho trevlans i så fall.


Jahaja..

Är på en så kallad semester just nu, feber och halsont så jag valde att resa hem till falun! Då blir i alla fall mamma och pappa nöjda! Kanske inte hela sanningen men vi säger så tills vidare!
     Skolan har dragit igång igen, känns inte så farligt trotts allt men trött är jag det har jag märkt nu sen jag kommit hem men kanske är det så att man släpper allt då? Jag är i alla fall den klantigaste som tappar mitt busskort men vadå det har ju hänt förut så gör inget. Nej, usch så matt jag blir på mig själv. Tur det endast var någon dag kvar, det värsta va nog ändå att jag kolla så de inte skulle ligga kvar men det lär det ha gjort för hemma är det då inte!

Vart 18års kalas för Emma i fredags, mycket trevligt! Började med släkt och de närmsta sörjande! Vi åt mat, tårta och massa gott! Sen öppnade hon presenter för att sedan låta festen fortsätta! Var en mycket trevlig kväll men toffel som man är så längtade man någon annanstans så min kväll slutade vid 24! Just ja, det var överrasknings party och hon misstänkte inte de minsta, det var kul :) 
    Att vakna upp lördag å veta att det snart är dags igen gör en lite kluven, hann knappt mer än ner och äta pizza som man alltid gör dagen efter innan man skulle vara klar och börja igen! Vid tre infann vi hos malin och tog oss några för drinkar och fixade de sista innan vi begav oss till mora och hockey, vi såg första perioden sen höll vi till i baren! Ingen vidare match alls och mora vann så vart knappast bättre! Såg och talade lite med min gamla tränare Peppe, spännande! Där stod han i mora klacken liksom, inte sett han på år och dar...
Kvällen på parken vart i alla fall skitkul!

Två månader i tisdags, de känns bra! Tror det är dags å erkänna för mig själv att jag är kär fast jag absolut helst inte vill de, vet ju vilken toffel jag blir.. Hej vänner ryck tag i mig! Vänskap är trots allt viktigast! Passade på att träffa en gamal vän igår, David det var trevligt och kul :)

I måndags var det specialidrott och jag vann, viktigt. Så jäkla viktigt, kan jag leva länge på! Då var jag verkligen nöjd :) Sen kom psykhasse och berömde mig för christer, wiho! Psykhans liksom, men bara tacka och ta emot! Nej veckan har börjat bra onekligen! Eller vadå börjat det är väl torsdag idag?! Jag som ligger lite efter här precis som på många andra plan!
     Hunnit tagit tag i tiden med joose har jag i alla fall börjat med, vi åt frukost ute i tisdags så det var bra :) Nej nu kurrar min mage och frukost väntar :)


Söt är han!


image54



Det betyder mycket för mig att få krama om dig när solen går upp och förenar sig med solstrålen vid min sida!

RSS 2.0