Dagens tips

Har du missat dom eller helt enkelt inte lyssnat ordentligt är mitt råd att genast sätta dig ner och lyssna på the script!

Bakfylla

En söndag utan bakfylla är fan inte så mycket bättre än en med, finns der ens någon skillnad?
Öh nej.
Eller jo idag, idag vart det en viss Helena Jonsson som satte guldkant på söndagen och det tackar vi för, i alla fall ja! Grymt!

Annars har inte mycket hänt, har just varit på lite fika hos Na med tjejerna och nu väntar tvn innan det är måndag igen!

Ursäkta ursäkta!

Jag vet att jag skriver några utav de kortaste inläggen någonsin och att man inte förstår någonting, ska jag säga er en sak, de gör inte ja heller!

Men idag har jag kommit till insikt med att jag ska klara att göra klart alla dessa kurser om jag så ska få sitta 24 timmar om dygnet som vissa andra gör, nämner inga namn! För jag ska ta STUDENTEN, förstår ni, STUUUUUUDENT! Jey, va bra de känns!

Sen ska jag jobba utav helvet så att jag kan sticka långt långt bort sen, ja de ska jag! Men först ska jag spela lite fotboll för de är faktiskt de roligaste jag vet! En bra sak med hockeyn har jag kommit på nu, gristräningarna som är under barmarks säsong, fy tusan så kul att kunna pumpa sin kropp sönder och samma, ge mig mer!

och ja lovar, ja ska skärpa mig! Nu till kvällens skoluppgift!



dig

Med dig kan jag se mig galet lycklig.

Kär

Jag är kär i kärleken.
Och fotboll är det roligaste jag vet.

RSS 2.0