saknas

image57 


Pippistark

Hejhallå!
Long time, no see.

Sommaren närmar sig med stormsteg och man kan numera träna i t-shirt och shorts vilket är lovely! Fotbollen är igång för fullt och seriepremiären är avklarad med vinst. Första borta seger på två år!
I helgen är det marknad i våran söta by, björn Rosenström kommer på besök och underhåller parken på fredag. Frågan är bara om man vill trängas med 15åringar, nej skulle inte tro det va. Jag myser hellre ute på toms i så fall. Men visst skulle jag kunna gå för tjejernas skull men då ska alla vara med.
Kanske blir hemstaden till helgen morfar och Maud kommer ner. Min morfar är för övrigt grymt stark, som pippi ungefär och har skrämt cancer långt långt bort och är numera friskförklarad!  THAAAANKS♥

Skolan har bara några veckor kvar men jag lär få slita mig igenom dom, hemprov i historia och kulturhistora som lär göras klart, JES. Nej fyfan. Historian känns inte så hemsk till skillnad från kulturen men båda lär göras så är det.


I öronen spelas en hel del Jason Mraz; Your body is a wonderland är den stora favoriten eftersom vi lyssnade på I´m yours redan för två år sedan plus att den nya versionen är riktigt dålig jämfört med den vi spelade på kopparvallen.

På tv ses the hills fortfarande men snart är hela säsong 3 avslutad.
nej nu har jag iaf skrivit några rader och fler lär väl komma!

Pyss


RSS 2.0