trötter

trött...
Ge mig en ny veckas lov, halva har gott och jag vet redan säkert att jag kommer vara tröttare när jag kommer tillbaka igen..

De 30 timmarna i luleå var bra, han träffa yvvsan två gånger och genomföra en träning med henne! Dock så vart jag rejällt mosad på träningen, fick en propp så for rakt bakåt utan skydd å allt så idag är det en blåslagen rygg tillsammans med två armbågar. Igår kollade vi in stan och hälsade på några vänner till Y! Sen umgicks vi med morfar, åt mat och såg hockey! Kunde väl inte bli så mycket bättre när luleå vann! Resan hem i natt var tung och seg, inte många timmars sömns så idag är man rätt så väck. I morgon åker jag nog hemmåt igen, ska bli skönt!

Nej får återkomma, var iaf några rader!


Jahaja..

När man åker tåg i sverige får man tydligen räkna med att inte komma fram, hah vilket skämt. Man bokar väl för att komma i tid och fram eller? Nej fan så dåligt. Blir inte bättre när det krånglar när man är helt slut, uppstigning tio i fem i morse och det med bara några få timmars sömn efter matchen. Men nu kanske vi hinner äta mat i alla fall! Kommer bli några sega timmar på arlanda, känns som varje timme med morfar är dyrbar och just nu minskar dom bara :( Jaja iväg kommer vi i alla fall!


Återkommer ikväll om jag inte däckat!


Matchdags

Ja nu är det nära, riktigt viktig match idag! Bara vinst som räknas!

Sen ska jag och sis hem och äta middag med den bästa! Det blir mys! Lite packning lär göras och i telefonen ska det pratas! Uppstigning vid halv 5 uhu så drygt! Blir tåg till arlanda och sedan därifrån flyg till Luleå och morfar ♥

Jag är trött men vad gör det när man har solen som sällskap?

Figures A and B means you and me!

image52
Tider de, all star matchen i somras för barn cancer fonden!

Jag blev kvar!

Kvar blev jag tillslut och min sis likaså! Joanna klarar sig inte själv på arlanda, Whaaat? Kommer bli klockers med en kunnande Joanna och en väldigt förvirrad Joose!



Har haft en underbar morgon som så ofta nu för tiden! Att somna i famnen hos dig är en favorit hos mig just nu! Vandrade till Q8 och tog mig en frukost tillsammans med grannarna, mums! Jag tror de blir en sådan på söndag med innan den viktiga matchen! Solen riktigt steker ute så ska bli skönt att efter lunchen ta sig en promenad! Jag och Philip ville göra en utflykt med Nises sa nej!

Ska som sagt strax ut och gå, ska fixa flyg och tågbiljetterna till måndag så allt sådant är klart sen ska jag ta mig förbi hemma hos Daniel innan jag återvänder hem och städar ordning på kaoset. Sen ska jag njuta av att slappa :) Behövs verkligen! Ska se om tvättstugan blir ledig så det finns någon chans att tvätta också för nu har jag INGA rena kläder längre..

Nej ska nog duscha av mig lite innan jag gå iväg! återkommer.

Förvirring

Hejhallå!
Var ett tag sen nu, har haft fullt upp! Dömde fotboll hela helgen i falun där jag bla fick se en jätte talang i Irma Helin, grym tjej!
Sen i måndags var jag hos tandläkaren för sista gången :) Undersökningen visade på noll hål och det är jag riktigt nöjd med, 19 år och inga hål någonsin!
Och igår var jag på hockey med de andra gymnasietjejerna!

Idag är jag mesta dels förvirrad på om jag ska vara kvar och sedan flyga upp till luleå eller åka hem ikväll för att åka i morgon..


nej nu ska jag kila hem!

Pulkaåkning!

image48

image49


image50


Mörka ögon





Ge mig lite ljus att lysa min värld med.
Ge oss lite ljus att lysa vår värld med.
Sudda våra mörka ögon och ge oss färg.
Ge oss leenden.


Fotboll!

Hej hopp, morsning korsning!
Nyss uppstigen, inte jättepigg men i alla fall så jag klarar mig! Ska bort på hallen å se om det lockar att träna lite! Igår var jag och spelade fotboll och det var ruskigt kul! Ge mig mer fotboll!

Torsdag idag så nu är fredagen nära :)
Nej lär slänga i mig lite frukost!


På återseende!


Som jag längtat!

Nu är det nära, riktigt nära!
Och som jag längtat!
Att räkna tandläkarbesök vore som att räkna löv på ett stort träd men äntligen närmar det sig slutet.
Den förra gången gick jag till och med själv trodde aldrig det skulle inträffa men så skulle dom inte göra något heller.. Idag var brorsan med och det gick minsann lika bra de!
Det är nästan så att jag vågar mig på att le nu om tillfälle skulle ges. För det är som sagt hemskt tufft nu.

Igår hade jag, Hanna och Y en mysig dag tillsammans! Vi skrattade och busade och det var välbehövligt! Jag och Yvve hittade till och med en klänning till mig som jag ska svänga om i på fredag! På fredag ska vi släppa allt för en kväll och vara galna!

Nej jag får återkomma ikväll från moravägen!


image47 Min bror för några år sen, söt är han än ;)


Hejhopp!

Har just avslutat mitt skolarbete, bra Joanna drygt bara att jag jämt spar det till sista kvällen gick till sängs igår vid kvart över ett sen upp idag vid sju för att hinna klart. Jag och min planering, nej usch. Dags att käka lite frukost nu för har tänkt jag ska vara på väg till hallen om ca 15 minuter för träning!
Återkommer!

Nya bakslag

Efter varje resning kommer nya bakslag, ganska logiskt egentligen men ibland blir dom för djupa, vi faller alldeles för långt. Vi kipar efter luft men hinner aldrig riktigt hämta andan. Det är tuffa och tunga tider nu, inte så fasligt på eget plan men bland mina närmaste och det är klart man påverkas av deras sinnesstämning och humör.  Det behövs många plåster nu. Jag vet inte vart jag ska börja och något slut ser jag knappast, det är tur att vi har varandra för tillsammans klarar vi allt!



Det är nu när jag behöver dig du inte finns där, det är stunder som nu du inte räcker till :(

Ingen vanlig dag

Jag är numera tandläkare, skojar inte! Jag vet hur man sätter tid tänder! Jag kunde inte fatta något beslut om framtiden igår så lever just nu med en lös tand! Tisdag ska jag bestämt mig, hjälp!

Idag är ingen vanlig dag, trallalla :)

image46

RSS 2.0